VIGILANT EN LA NIT

VIGILANT EN LA NIT

dissabte, 11 d’abril del 2015

PRESENTACIÓ " DE SOLITUDS I TEMPESTES"


Dijous 9 d'abril va tenir lloc la presentació literària del meu llibre de relats "De solituds i tempestes". Organitzat per la llibreria "La Ploma" i amb la col.laboració  inestimable del bar - restaurant "L'àngel blau"  del carrer Sicília de Barcelona, vam gaudir d'un emotiu vespre literari. 

Vaig tenir la sort de trobar-me envoltat per familiars, amics i d'altres assistents, acompanyat en tot moment pel meu germà Gabriel qui va seure al meu costat durant tota la velada. 

Em va presentar l'Esther, propietària de la llibreria "La Ploma" , que va comentar aspectes dels relats que més li havien agradat . Posteriorment en Gabriel, el meu estimat germà ,  impulsor altruista i poeta i que m'ha ajudat en gran mesura en la difusió de l'acte, va explicar vivències del nostre passat que jo ja tenia gairebé oblidades i va incidir en el meu gust per l'escriptura.  

Al meu torn em vaig referir al fet de perquè escric  i el que cerco amb les meves històries. També vaig comentar una mica els relats.   Es van llegir tres: "El tren de la bruixa" per part de l'Esther, "Els companys de pis" per part de la meva filla Helena i "El segon" pel meu germà Gabriel. 

Serveixin aquestes paraules per agraïr tothom la seva assisitència i suport. 

Penjaré unes imatges on surten els assisstents, en Gabriel i jo, l'Esther, la meva filla Helena. 
























2 comentaris:

  1. hola ricard
    molt entrenyables les historietes que he llegit fins avui.
    ja ting ganes de llegir.me les que falten.
    m.alegro que estiguesis tant ben acompanyat.
    llastime de no haber.hi pogut esser.
    petons

    ResponElimina
  2. Hola Ricard, felicitats per el llibre, ens veiem aviat i fem una xerrada.
    Petons.
    Jordi Tabuenca.

    ResponElimina