VIGILANT EN LA NIT

VIGILANT EN LA NIT

dimecres, 25 de febrer de 2015

DE SOLITUDS I TEMPESTES


Després d'haver-me dedicat a escriure  durant  una bona part de la meva vida, ha sortit editat per l'Editorial Círculo Rojo (grans professionals) el meu primer llibre de relats titulat "De solituds i tempestes".  És el meu primer fill literari i em fa molta il·lusió aquest fet. Poder recollir en un volum part dels relats que formen part de la meva vida personal i literària m'omple d'alegria. Finalment als ulls de molts es revelaran i deixaran de banda la seva privadesa. El meu èxit raurà en l'acollida que tingui però, per a mi, el fet de publicar-lo ja és prou important.

Vull agraïr tothom que m'ha donat el seu suport en aquest projecte i, especialment, a la meva germana Helena que em va ajudar a escollir els relats, amb la seva honestedat permanent.

Ara en tocarà la difussió . Tinc col.laboradors excel.lents en aquesta tasca i ja us faré saber els seus noms. .

Els relats expliquen històries de gent anònima, desconeguda però present. Hi ha un punt de màgia i cert desencís en aquests personatges que podríem trobar en qualsevol lloc on convivim habitualment. La imaginació està servida.

3 comentaris:

 1. Moltes felicitats
  Segur que es una gran obra.
  Ja vaig llegir anteriorment algun dels teus escrits, digne guanyador d'un premi literari i en aquesta ocasiò, estem segurs que seá un exit.
  Ens veiem en persona o be fent la pormociò per la tele!!!
  Una forta abraÇada
  Salutacions a la family!!!

  ResponElimina
 2. Gràcies a tu!!
  Per mi és un plaer llegir bona literatura!!Enhorabona i molt d'èxit!!!

  ResponElimina
 3. Estem pendents de rebre'l, amb molts ganes de llegir-lo! Et desitgem tota la sort del món!

  ResponElimina