dimarts, 17 de maig del 2016

DE NOU BRUCE SPRINGSTEEN A BARCELONA

Sembla com si de Bruce Springsteen ja s'hagi dit tot, ja se sàpiga tot: els seus concerts són un espectacle total, el públic embadalit des de l'inici, una gran banda, una posada en escena que només se centra en la música, l'entrega absoluta del Boss amb tres hores i mitja de concert, sense asseure's ni un moment, sense parar de moure's durant tot l'espectacle i això que  té 66 anys.


L'he vist un munt de vegades (potser vuit) i no m'ha decebut mai. Cada concert és una sorpresa, un espectacle diferent, barrejant cançons de tota la seva història musical. Cançons que emocionen, que et fan ballar, que et fan pensar, que no et deixen mai indiferent. 

Això no és una crònica del concert del passat dia 14 de juny al Nou Camp. Més aviat és una mena de senzill homenatge. Ja les prèvies del concert són un ritus, les cúes, la cara de felicitat del públic, les ganes de gaudir de l'espectacle total i, si a més, el so és més que correcte, només cal deixar-se endur per la música , pels cors del públic, per com el Boss fa participar tothom. 

És una icona de la meva vida. Ha format part de la meva existència com alguns d'altres escollits. Mai no sabré la raó clara però quan em vaig comprar ja fa un munt d'anys el primer disc d'ell que vaig tenir : "Born in the U.S.A " (i això que la cançó que dóna nom al disc no m'agrada gaire) se'm van obrir una sèrie de portes que ja no s'han tancat mai. No l'he conegut personalment però és com si formés part de la meva família, de les meves amistats, de la meva vida. 

I només puc cridar amb tota la força (com la que posa ell dalt de l'escenari) :LLARGA VIDA AL BOSS!. 





http://www.stoneponyclub.es/videos-bruce-springsteen/    




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada